Buitenkapper, geknipt voor elke locatie!

In de Buitenkapper kun je geknipt worden op elke denkbare lokatie met fantastisch uitzicht. Of je kunt er juist een plek mee opeisen midden in de drukke stad. Bijzonder aan deze buitenkapper is dat je een XXL kappersjas omkrijgt die van hergebruikt billboarddoek is gemaakt en tevens de kapperszaak vormt door de ruimte die het doek inneemt. Door het doek ruimtelijk te gebruiken verliest het zijn commerciele masker en komt een surrealistische sculptuur tevoorschijn. Met de Buitenkapper kan de kapper zich tijdelijk de buitenruimte toe-eigenen en de klant krijgt een unieke ervaring.

De Ontwerper

Henriette Waal

Opties

  • Momenteel hebben we 1 billboard doek (5m x 6m) in ons beheer. Op verzoek kan ook een billboard van uw organisatie worden vermaakt tot Buitenkapper of andersoortige flexibele ruimte. Hier worden aparte kosten voor in kaart gebracht.
  • Voor bedrijven kan de Buitenkapper fungeren als onderdeel van een beurs of bedrijfsevenement. Zij huren de Buitenkapper met kapper.
  • Festivals en evenementen kunnen de Buitenkapper inzetten als onderdeel van hun programmering. Zij huren de Buitenkapper met kapper.
  • De Buitenkapper kan ook worden gebruikt als schoonheidssalon. Als kappers gebruik maken van het billboard doek kan dat ook, zij betalen hiervoor een bedrag per dag en houden de inkomsten van de klant zelf.
  • Contact

    De Buitenkapper is een project geïnitieerd door Henriette Waal. Wilt u meer info over de Buitenkapper of een vrijblijvende offerte neemt u dan contact op met projectmanager Stan de Kanter, stan@rent-a-project.com.
buitenkapper02-779x1024.jpg