Lekker ontspannen in de superuse Hot-Tub Bar

Mobiele Hot-tub

De mobiele en speelse Hot-Tub Bar kan op elke denkbare plek worden opgesteld en biedt plek aan acht personen. Naast het genot van het warme water kan het publiek, om het object en vuur aan de bar plaatsnemen en genieten van de eventuele programmering die zich rondom de Hot Tub afspeelt.

Ontwerp en gebruik

De vormgegeven Hot-Tub Bar is gemaakt van een gerecyclede watertank, het frame is van staal en ingelegd met duurzaam hout. De Hot-Tub (2,4x6 meter) is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te vervoeren en wordt binnen drie uur op de juiste temperatuur warmgestookt door de stook-badmeester.

Opties

De Hot-Tub heeft zich op een aantal festivals bewezen en biedt overal ontspanning in het heerlijke warme water.

  • De locatie van de Hot-Tub kan variëren van de duinen tot uw achtertuin, van camping tot festivalterrein, van stadsplein tot in de Alpen. Zo kunt u genieten van een heerlijke tubsessie op elke denkbare plek in binnen-en buitenland.
  • De Hot-Tub is uitermate geschikt voor een beurs, outdooractviteit of als verrassing op een bruiloft of verjaardagsfeest.
  • Er is altijd een stook-badmeester aanwezig die de Hot-Tub warm houdt en het water ververst.
  • Wij denken graag met u mee over de programmering rondom de Hot-Tub. Zo kunt u denken aan een licht/vuurshow, verhalenverteller, live muziekoptreden, proeverij, theeceremonie. Dit kan plaatsvinden op het dek van de Hot-Tub of rondom het baddergebeuren.
  • Zwemkleding, handdoeken, tuinslang en kleedhokje zijn voor een kleine meerprijs inbegrepen.
  • U kunt de Hot-Tub- ook combineren met de andere wellness-projecten van Rent-A-Project zoals de vouwsauna en buitenkapper.

Contact?

De Hot-Tub is een project geïnitieerd door Arend Groosman. Wilt u meer info over de Hot Tub of een vrijblijvende offerte ontvangen, neem contact op met projectmanager Stan de Kanter, stan@rent-a-project.com.
Hot-Tub